Melinda Stroeve

Na jarenlang gewerkt te hebben in loondienst of via bureau’s ben ik in oktober 2017 als zzp-er begonnen. Ik sta het meest in mijn kracht als ik projectmatig kan werken, als zzp-er kan ik daar het beste vorm aan geven door eigen klanten en/of detachering via bureau’s.
MeeDee regelt het heeft haar naam ontleend aan Mayday; het in radiotelefonie gebruikelijke signaal voor noodgevallen, het equivalent van SOS in radiotelegrafie. Heb jij hulp nodig, roep MeeDee en die regelt het!

Dienstverlening:
> Door de hectiek van de dag niet aan communicatie (website, social media, persbericht of nieuwsbrief) toekomen en weten dat je daar eigenlijk wel wat mee moet doen.
> Je weet echt niet waar je moet beginnen om een goede website te maken of onderhouden
> Welke social mediakanalen je moet inzetten voor jouw bedrijf of organisatie
> Hoe schrijf je een goed persbericht en naar welke media je deze moet sturen
> Je wilt een bedrijfsfeest, jubileum of event organiseren, maar hoe pak je dat aan
> Jouw werknemer blijkt opeens langer ziek dan gedacht of gaat met zwangerschapsverlof. Of je hebt opeens extra handjes nodig. Maar hoe vang je dit tijdelijk op?

MeeDee regelt het laat ondernemers weer focussen op hun business. Door samen te werken met MeeDee houdt de ondernemer tijd over voor het echte werk én voor leuke dingen! Zo krijgt hij/zij een betere balans.
Samen kijken we wat de ondersteuningsvraag is en zoeken we de beste oplossing.

Melinda Stroeve

“Ik ben zelfverzekerd, energiek en doelgericht. Een positief ingestelde troubleshooter die observeert, analyseert en structureert. Ik beschik over doorzettingsvermogen en creativiteit. Schakel snel tussen een adviserende, coördinerende en meer ondersteunende rol. Ik ben medelevend en bereid om anderen te helpen.
Brede ervaring in het organiseren van evenementen met vele interne en externe partijen. In de waan van de dag bewaak ik de rode draad en doe ik gewoon mijn ding.

Ik vind het prettig als er afwisseling en een projectmatige factor zit in mijn werkzaamheden. Ik kan goed meebewegen en op de flow van het moment inspelen, daarnaast houd ik goed overzicht en overtuigend koers. Ik krijg energie door samen met anderen op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen voor bestaande vraagstukken. Ik voel mij aangetrokken tot mensen die anders durven denken en die durven experimenteren.

Ik ben zelfverzekerd, energiek en doelgericht. Ik beschik over doorzettingsvermogen en creativiteit. Deadlines en afwisselende activiteiten daar word ik blij van en maakt werken voor mij leuk. Ik ben in staat om in diverse projecten met verschillende klanten of aspecten snel te schakelen. Door mijn ruime werkervaring heb ik aan een paar woorden genoeg en ben ik snel ingewerkt in de materie.”

Wil je meer informatie, kennismaken of even sparren? Ik maak graag een afspraak met je voor een kopje koffie of thee. Je kan mailen naar melinda@meedeeregelthet.nl